25 ja risat – ¡Ole!

Jyväskylän Flamencoyhdistyksen flamenconäytös
Tätä on odotettu niin flamencon ystävien kuin tanssijoiden parissa: Jyväskylän Flamencoyhdistyksen juhlanäytös saadaan vihdoinkin Huoneteatterin näyttämölle. 25 vuotta tuli täyteen jo kaksi vuotta sitten, mutta korona sulki tanssijamme pariksi vuodeksi treenisaliin. Nyt on aika katsoa eteenpäin, rentoutua ja nauttia espanjalaisista tunnelmista yhdessä Flamencoyhdistyksen tanssijoiden kanssa. Luvassa on pallokuosia ja viuhkoja, legendaarista punamustaa ja bata de cola -laahushameita, kun matkaamme yksityisellä FlamencoAirin lennolla eri puolille Espanjan Andalusiaa.

Maanantai 23.5.2022 klo 18 ja tiistai 24.5.2022 klo 18

Huoneteatteri (Sammonkatu 4, Jyväskylä)

Liput 15 eur, kannatusjäsenet 10 eur

Ryhmät (10 tai enemmän) 12 eur, vain ennakkomyynnin kautta

Lippujen ennakkomyynti verkkolomakkeen kautta (18.4. – 18.5.)
ja tuntia ennen ovelta

Kuva: Pasi Hakala/SudioVarjo

2019 Jyväskylän Flamencoyhdistys ry | Yhteistyössä: Yhteisöagentti.

Ylös ↑