Peña Flamenca de Jyväskylä – Flamencoa vuodesta 1996

Kuva: Pasi Hakala/StudioVarjo

Vuosittaisessa flamenconäytöksessä esittäytyy tiivis flamencotanssiin hurahtanut yhteisö. Näemme lavalla eri-ikäisiä, erikokoisia ja erilaisista taustoista tulevia tanssijoita, joita yhdistää rakkaus espanjalaiseen kulttuuriin ja erityisesti flamenco itseilmaisun välineenä. Talven aikana harjoiteltu ohjelmisto sisältää niin maanläheistä tientosta ja farrucaa kuin riehakasta tangosta ja buleríasta. Kurkistamme myös, miten flamenconäytös valmistuu ja miltä flamencomuoti on vuosien varrella näyttänyt. Väliajalla yleisö pääsee jälleen nauttimaan maan mainion flamencokahvilan antimista.


Näytökset Huoneteatterilla (Sammonkatu 4)

Maanantaina 22.5. klo 18 ja tiistaina 23.5. klo 18

Liput 15 eur
Ryhmät (10 tai enemmän) 12 eur, vain ennakkomyynnin kautta
Ennakkomyynti (16.4. – 17.5.) tästä linkistä
ja tuntia ennen ovelta

2019 Jyväskylän Flamencoyhdistys ry | Yhteistyössä: Yhteisöagentti.

Ylös ↑