Ilmoittautuminen

Lukuvuosi 2020-2021

Ilmoittautuminen lukuvuoden 2020-2021 opetukseen alkaa perjantaina 7.8.2020.

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. Pääset ilmoittautumislomakkeeseen klikkaamalla tästä. Tarvittaessa voit ilmoittautua tekstiviestillä ryhmän opettajalle. Laita viestiin nimesi ja haluamasi tunti/tunnit. Opettajien yhteystiedot ovat alla.

HUOMAATHAN, että ilmoittautuessasi hyväksyt Jyväskylän Flamencoyhdistyksen koulutussäännöt. Ilmoittautuminen on sitova ja voimassa koko lukuvuoden (syys- ja kevätlukukausi). Mikäli jäät pois kevätlukukauden opetuksesta, ilmoita siitä kirjallisesti viimeistään perjantaina 8.1.2021 opetuksen sähköpostiin. Muussa tapauksessa oppilasta laskutetaan tunnista/tunneista normaalisti.

Myös alkeisryhmään ilmoittautuminen alkaa 7.8.2020 verkkosivujen kautta. Ryhmiin otetaan 20 oppilasta ilmoittautumisjärjestyksessä. Tarvittaessa ilmoittaudu tekstiviestillä opettajalle.

Vanhat oppilaat ovat saaneet tuntisuosituksen jäsentiedotteessa. Opettajat ovat merkinneet kullekin suositellun tunnin. Tuntisuositus ei ole paikanvaraus, vaan tunneille on ilmoittauduttava. Ilmoittautuminen alkaa perjantaina 7.8.2020 ja vanhojen oppilaiden tulee ilmoittautua 21.8.2020 mennessä. Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Myös päätökset tuntien järjestämisestä tehdään ilmoittautumisten perusteella: jos ilmoittautuneita on liian vähän, tuntia ei järjestetä. Jos et ole saanut tuntisuositusta, ota yhteyttä opettajiin, jotta voimme arvioida, mikä tasoryhmä on sopivin. Mikäli tunti ei toteudu, oppilaaseen otetaan yhteyttä.

Uudet, flamencoa tanssineet oppilaat voivat ottaa yhteyttä opettajiin, jotta voimme arvioida, mikä tasoryhmä on sopivin.

Tiedustelut kaikista ryhmistä mieluiten sähköpostitse (opetus(a)flamencojyvaskyla.fi), puhelimitse iltaisin klo 18 jälkeen.

Opettajat:

Enni Hietavala, 040 753 9326
Minna Juntunen, 050 596 3445
Leena Järvinen, 050 352 4257

Jos et pääse syksyn ensimmäiselle tunnille ilmoita siitä etukäteen opettajallesi, jotta paikkasi pidetään sinulle varattuna!

2019 Jyväskylän Flamencoyhdistys ry | Yhteistyössä: Yhteisöagentti.

Ylös ↑