Ilmoittautuminen

Lukuvuosi 2023-2024

Ilmoittautuminen lukuvuoden 2023-2024 opetukseen alkaa maanantaina 14.8.2023.

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. Pääset ilmoittautumislomakkeeseen klikkaamalla tästä. Tarvittaessa voit ilmoittautua myös tekstiviestillä 050-352 4257. Laita viestiin nimesi ja haluamasi tunti/tunnit.

HUOMAATHAN, että ilmoittautuessasi hyväksyt Jyväskylän Flamencoyhdistyksen koulutussäännöt. Ilmoittautuminen on sitova ja voimassa koko lukuvuoden (syys- ja kevätlukukausi). Mikäli jäät pois kevätlukukauden opetuksesta, ilmoita siitä kirjallisesti viimeistään perjantaina 5.1.2024 opetuksen sähköpostiin. Muussa tapauksessa oppilasta laskutetaan tunnista/tunneista normaalisti.

Myös alkeisryhmään ilmoittautuminen alkaa 14.8.2023 verkkosivujen kautta. Ryhmiin otetaan 20 oppilasta ilmoittautumisjärjestyksessä. Tarvittaessa ilmoittaudu tekstiviestillä opettajalle.

Vanhat oppilaat ovat saaneet tuntisuosituksen jäsentiedotteessa. Opettajat ovat merkinneet kullekin suositellun tunnin. Tuntisuositus ei ole paikanvaraus, vaan tunneille on ilmoittauduttava. Ilmoittautuminen alkaa maanantaina 154.8.2023 ja vanhojen oppilaiden tulee ilmoittautua perjantaihin 25.8.2023 mennessä. Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Myös päätökset tuntien järjestämisestä tehdään ilmoittautumisten perusteella: jos ilmoittautuneita on liian vähän, tuntia ei järjestetä. Jos et ole saanut tuntisuositusta, ota yhteyttä opettajiin, jotta voimme arvioida, mikä tasoryhmä on sopivin. Mikäli tunti ei toteudu, oppilaaseen otetaan yhteyttä.

Uudet, flamencoa tanssineet oppilaat voivat ottaa yhteyttä opettajiin, jotta voimme arvioida, mikä tasoryhmä on sopivin.

Tiedustelut kaikista ryhmistä mieluiten sähköpostitse (opetus(a)flamencojyvaskyla.fi), puhelimitse iltaisin klo 18 jälkeen.

Huom! Jos et pääse syksyn ensimmäiselle tunnille ilmoita siitä etukäteen opettajallesi, jotta paikkasi pidetään sinulle varattuna!

2019 Jyväskylän Flamencoyhdistys ry | Yhteistyössä: Yhteisöagentti.

Ylös ↑