Ilmoittautuminen

Lukuvuosi 2022-2023

Ilmoittautuminen lukuvuoden 2022-2023 opetukseen alkaa maanantaina 15.8.2022.

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. Pääset ilmoittautumislomakkeeseen klikkaamalla tästä. Tarvittaessa voit ilmoittautua tekstiviestillä ryhmän opettajalle. Laita viestiin nimesi ja haluamasi tunti/tunnit. Opettajien yhteystiedot ovat alla.

HUOMAATHAN, että ilmoittautuessasi hyväksyt Jyväskylän Flamencoyhdistyksen koulutussäännöt. Ilmoittautuminen on sitova ja voimassa koko lukuvuoden (syys- ja kevätlukukausi). Mikäli jäät pois kevätlukukauden opetuksesta, ilmoita siitä kirjallisesti viimeistään torstaina 5.1.2023 opetuksen sähköpostiin. Muussa tapauksessa oppilasta laskutetaan tunnista/tunneista normaalisti.

Myös alkeisryhmään ilmoittautuminen alkaa 15.8.2022 verkkosivujen kautta. Ryhmiin otetaan 20 oppilasta ilmoittautumisjärjestyksessä. Tarvittaessa ilmoittaudu tekstiviestillä opettajalle.

Vanhat oppilaat ovat saaneet tuntisuosituksen jäsentiedotteessa. Opettajat ovat merkinneet kullekin suositellun tunnin. Tuntisuositus ei ole paikanvaraus, vaan tunneille on ilmoittauduttava. Ilmoittautuminen alkaa maanantaina 15.8.2022 ja vanhojen oppilaiden tulee ilmoittautua maanantaihin 26.8.2022 mennessä. Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Myös päätökset tuntien järjestämisestä tehdään ilmoittautumisten perusteella: jos ilmoittautuneita on liian vähän, tuntia ei järjestetä. Jos et ole saanut tuntisuositusta, ota yhteyttä opettajiin, jotta voimme arvioida, mikä tasoryhmä on sopivin. Mikäli tunti ei toteudu, oppilaaseen otetaan yhteyttä.

Uudet, flamencoa tanssineet oppilaat voivat ottaa yhteyttä opettajiin, jotta voimme arvioida, mikä tasoryhmä on sopivin.

Tiedustelut kaikista ryhmistä mieluiten sähköpostitse (opetus(a)flamencojyvaskyla.fi), puhelimitse iltaisin klo 18 jälkeen.

Opettajat:
Minna Blick (ent. Juntunen), 050 596 3445
Leena Järvinen, 050 352 4257

Jos et pääse syksyn ensimmäiselle tunnille ilmoita siitä etukäteen opettajallesi, jotta paikkasi pidetään sinulle varattuna!

2019 Jyväskylän Flamencoyhdistys ry | Yhteistyössä: Yhteisöagentti.

Ylös ↑