Jäseneksi

Flamencoyhdistyksen jäseneksi voi liittyä kuka tahansa flamencosta kiinnostunut. Kun haluat liittyä jäseneksi, maksa jäsenmaksu 20 euroa (vuonna 2023) yhdistyksen tilille FI16 5290 0240 2818 89 viitteellä 5005. Syksyllä jäseneksi liittyvät maksavat jäsenmaksua 10 euroa (vuonna 2023). Ilmoita sen jälkeen osoitetietosi ja syntymävuotesi jäsenrekisteriä varten osoitteeseen tiedottaja(a)flamencojyvaskyla.fi tai puhelimitse Minna Blickille p. 050 596 3445. Vasta kun olet ilmoittanut jäsentiedot, yhdistyksemme posti tavoittaa sinut. Jäsenyys on voimassa kalenterivuoden kerrallaan.

Voit liittyä jäseneksi myös tanssituntien yhteydessä, jolloin jäsenmaksu maksetaan yhdessä tuntimaksun kanssa. Maksaessasi jäsenmaksun tuntimaksun yhteydessä, huolehdithan siitä, että ilmoitat jäsentietosi rekisteriin.

Jäsenedut

Jyväskylän Flamencoyhdistyksen jäsenenä voit osallistua yhdistyksen tunneille ja kursseille jäsenhintaan. Jäsen saa myös tiedotuslehden, Llamadan noin neljä kertaa vuodessa ja voi osallistua yhdistyksen jäsenille tarkoitettuihin tapahtumiin.

Kannatusjäsenyys

Mikäli haluat tukea Jyväskylän Flamencoyhdistyksen toimintaa, voit maksaa myös 40 euron (vuonna 2023) suuruisen kannatusjäsenmaksun (maksutiedot yllä). Jäsenetujen lisäksi kannatusjäsenet saavat alennusta yhdistyksen näytöslipuista.

Osoitteenmuutokset

Ilmoitukset osoitteenmuutoksista tehdään sähköpostitse tiedottajalle osoitteeseen tiedottaja(a)flamencojyvaskyla.fi. Muistathan ilmoittaa myös jos sähköpostiosoitteesi on muuttunut!

2019 Jyväskylän Flamencoyhdistys ry | Yhteistyössä: Yhteisöagentti.

Ylös ↑